GUIF fortsätter att rasa

Guif är en mycket stor gåta. Laget spelade SM-final i våras. Nu är de näst sist i elitserien. Anledningen? Troligtvis sitter det i huvudet. Det är omöjligt att samma spelare kan bli så mycket sämre sedan de spelade i Globen.

Men det som oroar mig mest är att spelarna och tränarna hela tiden hävdar i lokaltidningarna att vändningen kommer snart, det är ingen fara. Men nu är det dags att leverera, och inte snacka om framtida räddningsplankor, som snart börjar ta slut.

Ett av de stora felen som ledningen i klubben gör är att slå sig till ro, framförallt när det gäller spelarinköp. Kolla på Alingsås som vann guldet, de har värvat mycket bra till denna säsong. Något som egentligen GUIF bör ha gjort, beroende på att de förlorade finalen. Är man så nära ett guld, som Eskilstunalaget var i april. Bör det sporra att stärka laget. Nu börjar det bli dags, jag anser att en eller två kvalitativa spelare bör värvas. Några med rutin, som kan hjälpa unga GUIF att komma igång igen. Att laget har potential är inget att snacka om.  Får de spelet att stämma, är de topp tre i Sverige, utan tvekan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0