Guns N Roses nya singel

Jaha, nu är tydligen "Guns N Roses" nya album på väg, eller ska man vara säker på det? En ny singel har skickats ut till radiostationerna under denna  vecka. Singeln är titelspåret på det kommande albumet "Chinese Democracy". Är den värd 14 års väntan?  Bedöm själva, genom att klicka på "play" här nedanför.



Albumet släpps den 23 november i år.

Biljettkaos!



Är pappersbiljetten ett minne blått?

Nu händer det igen, när ett stort band kommer till Sverige, blir det genast biljettkaos. "Metallica" spelar i globen 8 och 9 mars nästa år. Biljetterna släpptes i måndags, på 30 minuter var alla dessa plåtar slutsålda. Jag och några polare hade tänkt gå, men enligt kompisarna som försökte få tag i de eftertraktade biljetterna var det tydligen omöjligt. Ändå var det flera som försökte på flera håll. Och de började innan utsatt tid.

Nu visar det sig att många av dessa biljetter är ute på svarta marknaden för chockpriser. Det betyder att det är många "riktiga" fans som aldrig har en möjlighet att gå och se sina favoritartister. Tror faktiskt inte att de som säljer biljetterna har något intresse av själva bandet i sig, utan är endast ute efter att tjäna pengar.

Nu visar det sig även att vissa ATG-ombud ligger bakom detta, vilket självklart är helt åt skogen. I slutändan blir det förmodligen tomma läktare, fast det är utsålt. Med svarta marknadens priser är det inte många som har råd att gå och se och höra live-musik längre. Vilket nog sänker musikindustrin mer än vad den påstådda nedladdningen gör.

Detta problem är självklart bara när stora band och artister kommer hit, när det är stor efterfrågan. Mindre band som aldrig fyller lokalen, behöver inte fundera på detta problem.

Men en ändring bör ske genast!

Serien V är tillbaka

Det går väl att kalla 80-tals serien V för en klassiker. Jag såg nog de flesta avsnitten när den gick på svensk television. Nu är det dags för nya avsnitt av denna serie. "V: The Second Generation" kommer att sändas på den amerikanska kanalen ABC.

Denna gång handlar det om en agents son som dras till rymdvarelserna. Enligt IMDB ska Robert Englund spela "Willie" igen.

Bara att vänta och se om den kommer på svensk Tv.




Källa: Aftonbladet

Veckans mest meningslösa nyheter

Guns N Roses nya skiva är på väg
Vilken gång i ordningen har denna nyhet i kvällspressen fått plats? Nu ska det tydligen finnas ett datum för plattan, 25 november. Jag tror på det när jag ser den i butiken.

(Skivan kom ju till slut)

Britney Spears firade sina söner med nya bilar
Och?

Fadde portad från Spy Bar
Och nr 2? Vem bryr sig?

Visst är detta inlägg meningslöst, men kolla rubriken. Faktiskt lika meningslöst som dessa scoop. Men detta är bara en bråkdel av  de "viktiga" nyheterna som finns varje vecka.

RSS 2.0