Julafton, men var är julstämningen?

Idag är det julafton, men julstämningen är inte på topp direkt. Men det blir väl julmat, klappar och julmys. Ser fram emot en mysig och lugn jul. En chans att ta igen sig, koppla bort allt jag egentligen har att göra. Det känns skönt med julen på det viset, här har man fakiskt rätt att lägga pluggande och sådant på is.

Snön har tyvärr inte hittat hit överhuvudtaget, en snöfri jul, men något annat var inte att räkna med. Så här varm jul har jag nog aldrig varit med om. Plusgrader på Julafton???

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, men ha en trevlig jul nu!

God Jul!

Böndernas bästa kärlekslåtar!

Se på min rubrik, jag lovar detta är inget påhitt från min sida. Denna skiva finns faktiskt att köpa i butikerna. Jag säger bara f+#n, vad är dettta, var är musikvärlden på väg? Ännu ett sätt att mjölka ur pengar av de stackars skivköparna. Finns det inga gränser för CD -samlingar längre?

Serien har också för mig varit en gåta, men det kan jag ändå acceptera att man tittar på, men med samlingen går väl ändå gränsen.

Eller?

Jag vet att alla ska vara glada och trevliga under juletid, men så glad och snäll är jag inte att jag kan acceptera denna Cd-samling, och inte ens kommentera det. Inte ens när det är juletid.

En liten genomgång av mina tankar!

Dagarna börjar närma sig till julafton, men den stora frågan är hur känslan för jul egentligen är? Idag kan jag säga att ledigheten har startat på allvar, men så mycket ledigt lär det inte bli. Har en hel del pluggande framför mig. Men någon vecka kan jag nog vara riktigt slö, vilket känns väldigt skönt.

Min blogg ska utvecklas, grundtanken med den är att jag ska kunna använda den till recensioner,  tankar, åsikter och förmodligen inom fler områden. Vi får helt enkelt se, men grundtanken är en blogg med bredd.

Mina åsikter har ni redan läst om i en hel del olika ämnen, så det lär ju fortsätta. Finns mycket att vara arg, men också glad över.

Annars har senaste veckan innehållit, radiofest, radiopris, bartömning, hopp & förtvivlan, fika, pluggande och glögg.

Snart är det nyår, kanske en sammantattning av 2006 vore på sin plats!

Ett intresantare inlägg kommer inom kort, jag lovar!


Ett litet avstamp för en god fortsättning!

Jag känner att min blogg kallar på mig, har full kontroll över att jag inte skrivit så mycket här senste tiden. Saker finns alltid att skriva så det är nog inget problem. Har du en åsikt så har du verkligen något att skriva om.

Men skolan har tagit väldigt mycket tid, läsning av böcker, skriva ihop texter osv. Men iövrigt har det blivit tillåtet med proffboxning i Sverige, eller halvt kanske man ska tillägga. Möjligt att jag tar upp mer om det senare i min blogg.

Julen närmar sig med stormsteg, men jag kan knappt förstå det själv. Men visst är det mysigt med denna årstid fast det inte finns snö, och med plusgrader som extra salt i de såren. Någon mysighet finns det iallafall.

Denna blogg är mer en  terapi för mig själv just nu, att jag har skrivit något. Men mina åsikter om saker och ting kommer att forsätta här snart. Jag lovar verkligen. Eller varför inte något gött omdöme om en film kanske??

Sov sött i vintermörkret så länge!

RSS 2.0