Det är väl inte bara Zlatans fel!

Svenska landslaget gjorde nog en av de sämsta insatserna någonsin igår mot Nordirland. Det är enligt mig något av det sämsta jag har sett. Nordirland imponerade inte, mer än möjligtvis David Healy, han har en äcklig effektivitet. Två avslut, två mål. Men den stora frågan är vad de hade i övrigt? Sverige var usla, men jag kan inte påstå att jag blev imponerad av motståndet.

Healy menade att Sverige inte gjorde misstag, utan att Nordirland var bra, nja det stämmer väl inte? Vid kvitteringen gick Mellberg och Hansson på samma boll. Vilket då gjorde att den hamnade hos Healy. Backlinjen såg inte ut att ha någon samarbete igår

Som vanligt är svensk media igång igen. Framför allt mot Zlatan, visst han gjorde väl ingen större insats. Men det gjorde faktiskt ingen annan svensk spelare heller. Han var inte sämre än någon annan. Det verkar som att Zlatan ska ta en boll från sin planhalva och göra mål själv. Han behöver understöd som alla andra spelare. Med spelet igår, höjdbollar, och ett evigt "tjongande" går det inte att göra någoting. Inte ens om du heter Zlatan. Såga laget och inte bara Zlatan, kanske något svensk media borde fundera lite på.

Lagerbäck ska väl också ha en känga, han är delaktig i detta fiasko, vilket jag anser att detta är. Bänka "chippen" från start känns inte så genomtänkt. Han har bra form och fungerar bra i Roma.

Uppryckning nu Sverige - och det gäller hela laget.



Dessa hyreshöjningar!

Idag fick jag ännu en hyreshjöning på nästan 80 kr, det betyder att min hyra har höjts med nästan 300 kr på mindre än två år. Det måste väl någonstans finnas ett slut för alla dessa hyreshöjningar. Hyresgästföreningen verkar inte kunna streta emot överhuvudtaget. De säger varje år att de ska jobbas för 0 kr i höjning, men det har jag aldrig varit med om.

Det roliga med hyresvärdarna är att jag som hyresgäst ska betala för skador som kallas förslitningsskador (exempelvis stambyten mm) sådana saker som det aldrig går att undkomma. Efter stambyte lades det på två hundra kronor. Ska inte ett hyresbolag som alla andra människor och företag, lägga undan pengar till sådant??

Jag vet tyvärr inte var detta ska sluta någonstans, om detta inte upphör snart, är den stora frågan hur många "vanliga" människor som kan bo i en lägenhet. Det kanske är dags att försöka köpa sig en istället, du får ju ändå betala för allt iallafall.

Något måste göras mot hyreshöjningar varje år,  en hyra kan inte behöva höjas varje år, det känns mer som att hyresvärdarna har satt det i system, för att de vet att det går att höja helt enkelt.

Kanske lika bra att gå ur Hyresgästföreningen! Man åker ju på samma hyra vare sig du är med eller inte.

Bedrövligt, bedrövligt...

Dominator - äntligen börjar det närma sig

Äntligen börjar ett av de största skivsläppen de senaste åren närma sig. Ni som känner mig väl, vet vad det handlar om. Min favoritgrupp genom alla tider, WASP och deras nya skiva är på ingång. Datumet  den slår ner, är den 20 April. Namnet på plattan är "Dominator".

Jag har nu hört två av spåren på skivan, och det  lovar gott. Självklart kan jag höra fler, om viljan finns. Men en WASP skiva ska vara en oupptäckt guldgruva när den kommer.  Jag vill verkligen inte höra mer, ungefär en månad innan realeasen. En tradition som ej får brytas. För er som undrar (jo det är jädrans svårt).

De två spåren som jag har valt att lyssna på, ger mig en känsla av Unholy Terror (2001). Av de minuterna jag har hört ska tilläggas. Och visst imponeras man av kvaliten som vanligt.

För er som inte är inne på WASP, alias Blackie Lawless. Brukar varje album ha en röd tråd. Ett ämne som Blackie vill förmedla. Denna gång handlar det om den amerikanske regeringen och deras sätt att dominera de mindre länderna i världen. Men även befolkningen på hemmaplan.

Det är möjligt att jag lägger ut Blackies "liner notes" på min blogg.

Den 20 April smäller det, vilken lång väntan det blir.



En välfylld vecka med något jag kunnat ha!

Detta har jag gjort (eller ska göra) i  veckan, läst mycket kurslitteratur, haft litteraturseminarium, kommer sitta länge i en studio och jobba med ljud, studentradio, skriva bruksanvisning, festat (en dag), ska festa, sovit, stressat, ätit. analys på bruksanvisning, vara dj på kåren. Det är inte mycket timmar över=)

Måste säga att jag hade en bra lördag, trevlig fest med utgång, dock en underlig lördag. Hade något två gånger som försvann på något vis??? Ettertanke, vad hade kunnat hänt egentligen??

Undrar om det blev något Buzz spelande för Friden och gänget?



RSS 2.0