Tidernas bästa musik-video?

Enligt MTVs omröstning har gruppen "Duran Duran" gjort tidernas bästa musik-video. Videon är till låten "Rio" som ligger på albumet med samma namn, och släpptes 1982.

Topp 3 enligt MTVs omröstning:

1. Duran Duran - Rio
2. Björk - All is full of love
3. A-ha - Take on me

Här nedanför kan du se videon till "Rio"



Håller ni med? Jag gör det inte, det finns mycket bättre musikvideor än denna. Plus att låten inte är någon höjdare. "Duran Duran" har aldrig varit någon grupp som har gett mig gåshud direkt.

Tjejfilmerna som vi killar gillar!

Visst finns det speciella filmer som tjejer faller för, men även rullar som förknippas med oss killar. Nu har det dock gjorts en omröstning om vilka "tjejfilmer" som vi killar gärna också kan tänka oss att titta på.

Listan ser ut så här:

1. Fyra bröllop och en begravning
2. Titanic
3. Love actually
4. Ghost
5. Pretty Woman
6. Notting Hill
7. Bridget Jones Dagbok
8. Dirty Dancing
9. Vad kvinnor vill ha
10. Jerry Maguire


Dirty Dancing är en av filmerna på topplistan, och den finns i min egen filmsamling.

Själv håller jag med om Pretty Woman, Titanic, Jerry Maguire och Dirty Dancing, den sistnämnda är nog en av de filmer jag har sett flest gånger. Den finns även i min samling. Men även en film som Titanic ser jag gärna fler gånger och Pretty Woman är en av de bästa romantiska komedierna. Visst stämmer listan rätt så bra. Även om jag skulle undvika att se om en del filmer på denna lista.

Nu skulle det var kul att göra en lista på vilka "manliga filmer" som ni tjejer kan tänka sig att se. De flesta har säkert erfarenhet av att detta problem uppstår vid val av filml.

RSS 2.0