Bollhusboll

Jag var bara tvungen att ha detta roliga ord som rubrik!

Det har faktiskt blivit en del Lost senate tiden, polaren (fridenpaden) har inte sett denna braiga serie förut. Vi har som mål att ta oss igenom hela första säsongen närmsta tiden (helst innan sommarens slut), det borde vi lyckas med tycker jag.

Är faktiskt väldigt festsugen måste jag säga, har inte varit så mycket av detta den senate tiden, men jag får väl ta igen dubbelt istället. Något festande ska jag väl hinna med innan sommaren är slut.

Funderar på att dra till Stockholm på fredagen, får väl se om det blir så. Det är ganska troligt faktiskt, vore skönt att komma ifrån E-tuna ett tag.

Funderar lite på om jag har något jag kan klaga på, men det är inte mycket just nu förutom den värdelösa digitaltvn. Det har inte gått en dag utan att bilden har fastnat, vilket skräp det är. Sedan har vi den mystiska FIFA-rankningen, den är faktiskt ganska konstig. Sverige rasade ner sex platser efter VM (till plats 22), det känns som höjdarna inom FIFA flyttar lagen lite upp och ner som de vill( jo jag vet att det är poäng). Men enligt VM är Sverige bland de 16 bästa lagen i världen, vi tog oss till en åttondelsfinal. Ljungberg och co förlorade endast en match i VM.

Larsson har bestämt sig för att sluta i landslaget, är lite kluven till om det är bra eller dåligt. Det känns inte som att vi har någon självklar ersättare i dagsläget. Men helt fel är det inte, Larsson var inte bra i VM. Så det kanske är rätt beslut ändå.

Till sist!
Gör nu något som jag skulle göra...hihi!

VM slutade med knock

Jag tänke nu skriva det absolut sista inlägget som har något med fotbolls- VM att göra. Det är faktiskt så att VM tog slut i söndags och Italien blev vinnare i finalen. Tycker nog inte att det var något fel med att de vann, jag skrev tidigare att vilket lag som helst utan Tyskland fick vinna.

Finalen blev lite annorlunda efter Zidane och hans nock på Materazzi, men alla började genast tycka synd om Zidane. Men min fråga är varför? Det han gjorde finns ingen försvar för att göra, han visste vad han gjorde. Visst hade säkert Materazzi sagt eller gjort något, men du måste som spelare hålla tillbaka eller svara verbalt tillbaka. Och inte som Zidane ge motståndaren en skalle.

Annars tycker jag att VM har varit ok, men dock inte mer, tycker det har varit för mycket tråkfotboll och 0-0 matcher med förlängning och straffsparkar. Det kan vara roligt någon gång, men inte så ofta som i detta VM. Tror nog inte att det kommer så mycket  minnen att bära med sig från detta VM, dock kommer jag ha ett minne och det är stödet som Sverige hade mot Paraguay. Jag var inte där men det kändes ända in i Tv-rutan. Det var grymt!!!

Annars rullar sommaren på och det ganska snabbt, hoppas att det varma vädret forstätter!

Värmeböljan fortsätter

Värmen fortsätter vidare och fotbolls VM börjar lida mot sitt slut. Men mitt fotbollstittande har varit snålt senaste tiden, så jag lär nog inte känna tomhet efter fotbollen. Skönt att Tyskland inte kom till finalen iallafall, då blir det kanske att se finalen?l.

Annars har jag faktiskt varit ute och grillat första gången denna sommar, ute i naturen alltså. Men det låg långt ut, så jag är nog inte säker på att jag skulle hitta dit igen...hihi. Men det var dock väldigt mysigt, när vi var för oss själva vid den lilla stranden (om man kan kalla detta för strand?) men grillning och öl ute i naturen är ju faktiskt hur mysigt som helst, måste bli mer av den varan om denna värme fortsätter.

TJo!

RSS 2.0