Albumtiteln till nya Metallica

Metallicas nya album beräknas att släppas i september 2008. Nu har albumets titel släppts, skivan kommer att bära namnet "Death Magnetic".

Snöpligt Sverige!

Zlatan var lysande igår, den tid han spelade.

Det blev ett snöpligt slut för ett kämpande Sverige igår mot Spanien i fotbolls EM. Första halvlek blev oavgjord med mersmak för Sverige. Men i andra halvlek hade inte det svenska landslaget mycket till spel. Men jag håller med de svenska spelarna om domarens insatts sista 45 minuterna. Spanien fick alla domslut med sig, det var skådespel på hög nivå från spanjorerna, som sedan hade mage att klaga på svenskarna när de ramlade. Om Spanien hade stått mer på benen hade jag kunnat gratulera dem till segern, men det kan jag inte göra eftersom de filmade så att det blev patetiskt till slut.

Det går tydligen att påverka domarna i detta EM, alla protester i halvtidsvilan från Spanien verkar ha gjort susen, domaren var helt plötsligt spanjor i den andra halvleken. Visst, Sverige hade inte så mycket spelmässigt i de sista 45 minuterna men det är inte så lätt att ha ett spel när man blir avblåst hela tiden. Spanien hade mycket boll i den andra halvleken, men speciellt farligt var det inte.

Måste även påpeka att det svenska landslaget är ett helt annat lag utan Zlatan, det var faktiskt öppenbart igår. Det verkar som att Spanien plötsligt kunde anfalla på ett helt annat vis när de visste att vår superstjärna inte oroade deras backlinje. Hoppas bara att Zlatan kan spela resten av EM, för Sverige är det skillnaden för framgång eller inte. Han har varit lysande. Jag är dock väldigt tveksam till Rosenberg igår, det skulle vara frispark vid 2-1 målet, men i detta läge måste han vara starkare.

Det lag som imponerat mest på mig i detta mästerskap är Holland, efter alla dessa filmningar från spanjorerna igår, är de inte värda ett EM-guld.