Oj då, vilken början för alliansen!

Alliansen lade fram sin budget igår, och det var väl inte mycket som överaskade där direkt, grunden är ju fortfarande gammal högerpolitik. Ge skattesänkningar till de rika och låt de fattiga betala. Fast det har jag ju skrivit om tidigare, så jag ska lämna det just nu iallafall.

Däremot så har skandalerna radat upp sig med de nya ministrarna, två har redan fått gå och fler är nog på väg. Vilket i sin tur ger Reinfeldt dåligt pr, han kanske inte är rätt att leda landet när han inte ens kan hitta rätt ministar för jobbet. Ursäkterna som vissa av ministrarna har haft är värdelösa. Ta en av de som faktiskt fortfarande sitter kvar, hans ursäkt var att han inte stod bakom den typ av statlig television och radio som det tv-avgiften står för. Men då betyder det ju att du som svensk medborgare kan strunta i tv-licensen för att du inte tycker att svt och sveriges radio intreserar dig. Tror nog att en hel del kommer att strunta i den avgiften, varför ska vanliga människor betala när inte politiker gör det? Det är endast att hänvisa till att du inte tittar på svt.

Det är klart att man ska avgå om man bryter mot lagen, vilket man gör när man struntar i tv-avgiften, politiker ska föregå med gott exempel. Nu börjar det även pratas om att media går hårt åt den nya regeringen, men tack för gammal ost säger jag, hur mycket har inte de jagat den förra regerigen, både alliansen och media har ju nästan korsfäst Sossarna.

Perssons husbygge, kan knappast jämföras med dessa ministrars snesteg, husbygget har Persson betalat för själv och även tagit lån till, so whats the problem? Du får väl göra vad du vill för dina egna pengar.

RSS 2.0