Lagerbäck ska spela Zlatan så mycket han vill

I dagens Aftonbladet skriver man att José Mourinho vill att Zlatan ska stå över träningslandskamper och att Lagerbäck ska ta ut "Ibra" om Sverige leder med 2-0. Skitsnack säger jag, Zlatan ska spela i landskamper i 90 minuter, plus övertid om Lagerbäck tycker att så behövs. Detta börjar bli oroväckande i dagens idrott, klubbarna avgör om spelarna ska ställa upp och spela för sitt land. Vilket är en farlig utveckling. Visst att Inter i detta fall betalar Zlatans lön, men det ska inte spela någon roll, landslaget är inget som någon klubb ska ha några åsikter om.

Dock kan jag acceptera att Ibrahimovic står över en del träningslandskamper, dock inte alla. För de kan vara ett bra sätt att spela ihop laget innan mästerskap.

Nu gäller det dock att Lagerbäck sätter stop, och verkligen står på sig. Annars kan hela landslagsfotbollen bli ett trevlig minne. För kan en klubb göra detta, kommer andra att göra likadant. Vilket i sin tur betyder att landslagen kommer att bestå av b-uppställningar.

Ny låt med Metallica!


Här har vi första smakprovet från Metallicas kommande album Death Magnetic. Låten heter "Cyanide" och är hämtad från en liveupptagning den 9augusti på Ozzfest 2008. Denna video har även bra ljudkvalitet. Låten som sådan är  faktiskt helt ok.

Det finns inga hedersamma förluster!

Under detta OS har de svenska fotbolls och - handbolldamerna förlorat jämna matcher. Uttalanden som att vi är nog nöjda om några dagar, när detta har lagt sig och så vidare, gör att Sverige inte kommer att ta nästa steg. Det finns inga hedersamma förluster. Varför ska man vara nöjd att förlora när man har varit bra, och för att man möter ett bra motstånd, målet måste hela tiden vara att ta nästa kliv. Det behövs lite mer besvikelse och aggression hos de svenska spelarna och ledarna.

Skärpning!

Playlist juli (lite sen)

Judas Priest "Nostradamus" - Mycket musik, men visst är detta bra.
Mötley Crue "Saints Of Los Angeles" - Vilken återkomst, hur lyckades de med detta?
Disturbed "Indestructible" - Ett band som fortfarande imponerar, de har lyckats göra ett av sina bästa album.
Volbeat "Rock The Devil / Metal The Devil" - I väntan på den nya plattan.
The Dark Night - Den bästa superhjältefilmen någonsin.


Ännu ett svenskt klubblag bortdömt i CL!

Ska man sluta titta på idrott? Tanken slår mig efter IFK Göteborgs möte mot Basel. Ännu en gång blir ett svenskt klubblag utslaget av en domare som tydligen inte ska döma på denna nivå. Skandal är bara förnamnet, klassen på domarna fortsätter att vara ytterst låg.

Varför inte bojkotta dessa europacuper, varför satsa på något som man ändå blir bortdömt ifrån. IFK Göteborg gjorde ju en helt suverän match, och var värda att vinna, men de är helt maktlösa när en domare tydligen vill ha ut dem från CL-kvalet.

Skandal!

Vem blir nästa skurk?

"The Dark Night" gör succé på bio just nu, och hyllas av många - med all rätt. Men redan nu diskuteras det om vem som ska blir nästa skurk. Det har säkert mycket med Heath Ledgers rollprestation som Jokern att göra. Frågan är vem som ska försöka bräcka Ledgers rolltolkning. Det talas dock om Catwoman och The Riddler. Några namn som har nämnts är Angelina Jolie och Johnny Depp för dessa roller.

Men vilken skurk skulle passa in i de nya mörka filmerna? Nya Batman är annorlunda mot de som gjordes på 90-talet. Tittar man tillbaka på dessa rullar, är det svårt att se vem som skulle passa in. Det är möjligt att The Riddler med rätt skådespelare skulle fungera. Mr Freeze känns dock helt utesluten (sorry Arnold).

Har ni någon drömskurk?

Framtiden får ge svaret!


Heat Ledger som Jokern i "The Dark Knight". En rollprestation som är svår att bräcka för nästa skurk i denna filmserie.

RSS 2.0