En rubrik tack

Första månaden på det nya året är snart till ända. Det går länge mellan mina inlägg, men det har varit så mycket annat som har tagit min tid. I den senaste kursen har jag skrivit så mycket ändå, så det har inte lockat att skriva ännu mer.

Detta året har inte bjudit på några större överaskningar än så länge. Inte så mycket som är värt att kommentera.

Och vad som kommer på denna blogg får bli en "surprise". Finns det intresanta ämnen eller händelser så kommer jag ta upp det här.

Ointresant inlägg...I know!

Nästa inlägg hoppas jag att det finns något hett ämne eller något att skriva om.



En sammanfattning av 2006

Nu har det gått fyra dagar in på 2007. jag tänkte försöka och summera 2006. Dock kan det bli ganska svårt. Men försöker ändå.

Årets bästa film: Pirates of the caribbean 2  (svårt men tror nog att det blir den, finns några till dock)

Årets bästa skiva : Finns en del., skulle nog behöva skriva runt en fem stycken isåfall. Struntar i det.

Årets skämt: Moderaterna = Sveriges nya arbetarparti??? fast det beror ju på hur man tolkar det. Ett parti för arbetare, nej. Ett parti som vill att alla ska arbeta till vilket pris som helst. Och du som arbetslös är ingenting värd, Japp. Vilket skämt!

Årets bok: Läser bara kurslitteratur. Finns ingen årets bok där.

Årets TV- serie: Supernatural ( den har inte hunnit så långt här i Sverige ännu). Även om sista avsnittet kunde vara lite starkare.

2007: Vad ska man vänta sig detta år, vet faktiskt inte.  WASP ska släppa en ny skiva, tydligen Manowar också. Det kan bli intresant. Annars kommer Pirates of Caribbean 3 vet jag + en hel del bra rysare hoppas jag också på . Hoppas dock på ett bättre år än 2006 faktiskt. Kan inte skriva in 2006 som någon höjdare direkt.


RSS 2.0