Starkt jobbat Sverige

Igår förlorade Sverige mot Tyskland i handbolls EM. Men de har gjort en bra turnering, och svensk handboll är tillbaka i världstoppen. Tyskland är regerande världmästare, men med lite bättre straffskytte hade Sverige kunnat vinna. Nu handlar det om att spela om en femteplats mot Norge.

Själv känner jag att det ser ljust ut för det svenska landslaget, detta lag kommer nog bara bli bättre, och det finns en hel del yngre spelare som knackar på dörren. I elitserien finns det många som kan bli riktigt bra landslagsspelare inom några år. Men man måste imponeras av Tomas Svensson, E-tunas stolta bidrag till världshandbollen. Han är snart 40 år men håller hög klass ännu, det märker man när intervjuer görs med motståndare, de har hög respekt för honom fortfarande. På den posten hoppas jag för sveriges handbolls skull att vi får yngre förmågor som kan ta över. Dan beutler är riktigt bra, men vi behöver ett bra kompliment där, när Tomas lägger av.

Är det något som ska klagas på, är det domarkvaliten i detta EM. Ytterst låg faktiskt, och det har Sverige fått sota för många gånger. Tyskland beter sig lika illa som vanligt när det handlar om idrott. Igår blev Kim Andersson arg på den tyska bänken för att någon där hade hånat honom. Bedrövligt är ordet. Bara att hänvisa till senaste Fotbolls VM i Tyskland. Där de också skämde ut sig.

image69




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0