Guif - ett blödande sår

Var har det respekterade handbollslaget Guif tagit vägen? Ett lag som gav respekt i handbollssverige vid nämnande, där tränare och spelare gärna ville vara en del av. Nu verkar Guif vara en klubb utan någon ekonomi överhuvudtaget. Eller också handlar det om en snål ledning.

De har tydligen inga pengar att behålla några mer etablerade spelare, en av dessa är Pawel Albin, som gjorde ett gästspel för Guif i kvalet. Han var en tillgång till laget utan tvekan. Med både Lindberg och Alexandar borta, trodde jag att de hade råd med Albin. Men tydligen inte.

De sparkar förra tränaren utan att ha någon annan redo att ta över. Ulf Nyström var tänkt att bli ny tränare, men eftersom Guif inte kunde ha Albin kvar, tackade han för sig. Jag förstår det verkligen, vilken tränare vill ta över laget som det ser ut just nu. Om klubben inte börjar värva etablerade spelare, blir de en slagpåse nästa säsong. Och hitta en tränare blir ännu svårare. Det finns ingen tränare som kan göra underverk med ingenting.

Skärpning nu ledningen i  Guif, nu behövs det värvningar. Sponsorerna i den här stan får också skärpa sig, vill ni inte ha något idrott kvar i Eskilstuna?

Eskilstunas idrott blöder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0