Ett fattigt GUIF?

Det verkar vara värre med GUIF än vad jag har trott. Idagens lokaltidningar sparkas tränaren pga ekonomiska problem. Klubben har tydligen inte råd att ersätta flyktade spelare, eller behålla de etablerade från senaste säsongen. Det ska satsas ungt påstods det visst.

Är det så att kvalvinsten bara gjorde att GUIF överlever en säsong till i elitserien, sedan åker de rakt ner nästa år istället,  det är möjligt. Är ekonomin så dålig, eller var det ett lättare sätt att sparka tränaren på, vem vet? Nu tycker jag iförsig inte att det är konstigt att Kent Anderson (tränaren) får gå, han har inte lyckats med sitt sätt att leda laget. Med truppen som Eskilstunas stolthet hade den senaste säsongen, skulle det vara slutspel. Klart att tränaren inte fått ut max av laget. Men jag hoppas att det bara är en överdrift och att GUIF kan ställa ett slagkraftigt lag på banan nästa säsong, men just nu ser det inte bra ut. Byte av tränare är dock rätt väg att gå.

Vill även ge en en känga till sponsorena i den här staden. Det verkar vara fullt av snåla företag här, vill de inte ha slagkraftiga lag i Eskilstuna. Så mycket lag finns inte i denna stad att lägga pengarna på, så att det vore ett problem. SKÄRPNING SPONSORER!!!

Smederna förorade premiären igår mot Rospiggarna, men det var inte så oväntat. Om ni läser det föregående inägget.

Eskilstuna och sport hänger inte ihop. Snåla sponsorer, ja en del av förklaringen.

Kommentarer
Postat av: Le Frid

Har du problem med L-knappen?

2007-05-02 @ 18:07:23
Postat av: Micke

Du tänker på de stora bokstäverna? Nej, men du vet att man kan skriva med Versaler för att understryka och förstärka vissa saker i en text?

2007-05-02 @ 20:42:56
URL: http://zok.blogg.se
Postat av: Himmelska Fridens Torg

Nä, jag tänker på "Smederna FÖRORADE premiären igår mot Rospiggarna, men det var inte så oväntat. Om ni läser det föregående INÄGGET."

Det var bara en liten pik. Hade inget vettigt att säga./Språkpolisen

2007-05-04 @ 07:38:52
URL: http://www.fridenpaden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0