Det börjar röra på sig i Metallicaland

Metallica släpper sitt nya album i slutet av september 2008, nu har låtlistan och omslaget släppts för allmänheten. Vad ska man förvänta sig?



1. That Was Just Your Life
2. The End Of The Line
3.  Broken, Beat & Scarred
4. The Day That Never Comes
5. All Nightmare Long
6. Cynaide
7. The Unforgiven III
8. The Judas Kiss
9. Suicide & Redemption
10. My Apocalypse

Kent tillbaka i sin hemstad

I lördags var Kent tillbaka i Eskilstuna, de spelade på Strömsholmen mitt i stan. Det var faktiskt första gången jag såg bandet live, de har spelat i sin hemstad flera gånger, men det har aldrig blivit av att gå och se svergies största band?

Efter denna spelning är det bara att erkänna att de har ett mycket bra låtmaterial att välja från. De spelade i två timmar, men ändå fattades det en hel del låtar. Jag är nöjd att äntligen fått se dem live, gör det gärna igen om jag får chansen. Jocke Berg berättade även gamla minnen, och hur många av låtarna blev till, med kopplingen till Eskilstuna förstås. Mycket trevligt.


Kent besökte sin hemstad i lördags och pratade gamla minnen.

Varför betala för något som inte passar mig?

"Det är i det breda utbudet som som det smala får sin plattform" detta är citerat från Sveriges Radios hemsida, och de fortsätter prata om det breda utbudet med sådant som inte får plats i andra kanaler. Men ändå lägger de ner "Dist", eller lägger ner, det är min åsikt. Dist som sänds varje vecka i P4, ska 2009 endast sändas 10 gånger per år.

Jag sitter och betalar för Sveriges Radio och SVT, men vet inte vad jag får för det, tänk vad mycket jag skulle kunna välja i kanalutbud för dessa licensepengar. Det är som att gå in i en butik och betala för något man inte vill ha. Ska jag betala, då vill jag även kunna välja vad jag vill se och höra. Att krossa det enda hårdrocksprogrammet, är inte att ge mig valuta för pengarna.

Lägg ner skiten i stället.

Playlist juni

Sabaton "Art Of War" - Sveriges egen bataljons nya alster, förmodligen deras bästa skiva hitils. Den har gått varm här hemma.

Journey " Revelation" - Melodiösa året fortsätter att spotta ur sig bra skivor, denna är inget undantag. Förmodligen världens största melodiösa band är tillbaka igen.

Mötley Crue "Girls Girls Girls" - Alltid lika bra att plocka fram i skivhyllan.

Skräckfilm - Sommar och skräckfilm är en bra kombination, och mer lär det bli.

ÖL/ Coca Cola - Många liter blir det.







RSS 2.0