Ljungberg är huvudsaken!

Äntligen, Sverige kunde göra mål, vilket de var värda. Ljungberg och co, var faktiskt överlägsna Paraguay och borde ha avgjort tidigare. Landslaget spelade bra och borde självklart gjort fler mål, men ett räcker ju.

Sedan har vi de självgoda tyskarna, deras uttalande efter Sveriges match igår  måste bevisa deras brist på fotbollskunskaper, åtminstonde tysk medias  kunskaper.  Enligt Aftonbladet skriver de att Sverige och Paraguay var den sämsta matchen i VM,  kallar oss för taffliga älgar som de inte behöver vara rädda för. Brist  på fotbollskunskaper, ja visst.  Med spelet Sverige presterade igår kommer  tyskarna få det  tufft.  Jag har sett tyskarnas  båda matcher och tycker faktiskt att  de borde vara ganska oroliga, de har knappast imponerat, så visst vore det kul att tvåla dit tyskarna i åttondel på deras hemmaplan=)

Kommentarer
Postat av: frid

MikeMixs hat mot tyskarna växer. Jag håller fortfarande på att de är möjliga vinnare i hela mästerskapet. Själva satsar de på minst en kvartsfinal. Min åsikt är att om Svenska landslaget inte låter Källbäck spela från start så kommer de få svårt mot Tyskarna!

2006-06-18 @ 02:26:18
URL: http://fridenpaden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0